Çocuklar dünyayı Bumi ile kurtaracak

Baumit, ‘Bumi İle Enerjim Verimli, Geleceğim Güvenli’ çocuk kitabının lansmanını KidZania İstanbul’da çocuklarla birlikte yaptı

Mantolamada yeniliğin öncüsü Baumit, ‘Geleceğimizi Mantoluyoruz’ projesi kapsamında hayata geçirdiği ‘Bumi İle Enerjim Verimli, Geleceğim Güvenli’ çocuk kitabının lansmanını KidZania İstanbul’da minik misafirleri ile gerçekleştirdi. Kitap, çocukları küresel ısınma, iklim değişikliği, enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı konusunda bilinçlendirmek amacıyla hazırlandı. Lansman çerçevesinde ünlü sanatçı Sevinç Erbulak’ın tiyatral gösterisi ile sahneye taşınan kitap çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Etkinlik sonrasında ise çocuklar, Baumit’in inşaat ve mantolama deneyim alanında keyifli aktivitelerle mantolamaya dair farkındalıklarını pekiştirdi.

 Baumit Türkiye, her sene kapsamını genişleterek yol aldığı sosyal sorumluluk projesi ‘Geleceğimizi Mantoluyoruz’ kapsamında çocukları bilinçlendirecek özel içeriklere imza atmaya devam ediyor. Şirket, son olarak hazırladığı ‘Bumi İle Enerjim Verimli, Geleceğim Güvenli’ çocuk kitabı ile çocukları heyecanlı bir serüvene çağırıyor. Çocukların anlayabileceği bir dilde kaleme alınan kitabın lansmanında Bumi’nin maceraları sanatçı Sevinç Erbulak’ın keyifli anlatımıyla sahneye aktarıldı. Etkinlik sonunda ise çocuklar KidZania İstanbul’da bulunan Baumit inşaat ve mantolama deneyim alanındaki aktivitelerle hem eğlendi hem de ısı yalıtımı ve enerji verimli yapılar ile ilgili bilgi edindi.

Bumi, miniklere farkındalık kazandıracak

“İnsanın evi gibisi yok fikrinden yola çıkarak inşa ettiğimiz ‘Geleceği Mantoluyoruz’ projemizi uzun süredir ilmek ilmek örüyoruz” diyen Baumit Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı; “2019 yılında yarınlarımıza sahip çıkma kararıyla hayata geçirdiğimiz projemiz ile bu zamana kadar binlerce çocuğun hayatına dokunduk. Geliştirdiğimiz özel içeriklerle çocukları küresel ısınma, iklim değişikliği, enerji tasarrufu ve ısı yalıtımı konusunda bilinçlendirmenin yanı sıra zor kış şartlarında yaşayan binlerce çocuğumuzu montlarla sıcacık sardık. Yakın zamanda KidZania İstanbul’da kurduğumuz Baumit inşaat ve mantolama deneyim alanı ile çocuklarımızın eğlenerek öğrenme deneyimi ile farkındalık kazanmasına destek oluyoruz. Şimdi ise bu projemize yeni bir boyut kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Cesur hayallerin ve sınırsız düşlerin sığdığı o minik ama büyük zihinlerin anlayabileceği akıcı bir dilde hazırladığımız ‘Bumi İle Enerjim Verimli, Geleceğim Güvenli’ çocuk kitabını yarınların asıl sahibi çocuklarımıza armağan ediyoruz. Umuyorum ki, kitabımıza ulaşan ve kelimelerin sihirli gücüyle buluşan her çocuk, dünyayı kurtarmak için mücadele eden Bumi ile heyecan dolu bu deneyimin bir parçası olur. Çocuklarımızın yuvamızı korumak için atılacağı serüvende öğrendiği eşsiz bilgilerle biz büyüklere de yol göstermesini diliyorum” dedi.

Yazar Öğretmenim Dergisi

Öğretmenim Dergisi

Diğer Haber

GIDA ENDÜSTRİSİNDE YAPAY ZEKA TEKNOLOJİLERİ F İSTANBUL’DA

Türkiye’nin en kapsamlı gıda endüstrisi fuarı olan F İstanbul Gıda ve İçecek Ürünleri ve Üretim Teknolojileri …