Türk Eğitim Vakfı Eğitim Dostlarından, 19 Mayıs Tandem Yamaç Paraşütü Uçuşu ile 19 Gence Bir Yıllık Burs Desteği

Türk Eğitim Vakfı (TEV), 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında 17 Mayıs Cuma günü TEV Eskişehir Şubesi’nin ev sahipliğinde ve Türk Hava Kurumu ve Core Air Sports’un katkılarıyla tandem yamaç paraşütüyle uçuş etkinliği düzenledi. Tüm Türkiye’nin desteğine açık olan bu etkinlik ile TEV eğitim dostları 19 üniversite öğrencisine bir yıllık burs desteği sağlamayı amaçlıyor.

 

Kurulduğu günden bu yana eğitimde fırsat eşitliği temelinde çalışmalarını sürdüren Türk Eğitim Vakfı (TEV); bugüne kadar iyilik peşinde koşan ve sayısız gencin eğitim yolculuğuna umut olan eğitim dostlarının desteğiyle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında sportif faaliyetlerine bir yenisini ekledi. TEV Eskişehir Şubesi‘nin ev sahipliğinde ve TEV eğitim dostlarının katkılarıyla düzenlenen tandem yamaç paraşütü uçuşu, gençlerin eğitim hayatına umut olma amacı taşıyor. TEV’in Türk Hava Kurumu Yamaç Paraşütü pilotları ve Core Air Sports‘un desteğiyle gerçekleştirdiği bu özel etkinlik kapsamında, TEV eğitim dostları 19 üniversite öğrencisine bir yıllık burs desteği sağlanmayı hedefleniyor.

 

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın coşkusunu yaşatmak isteyenlere gençlerin eğitim hayatına destek çağrısında bulunan TEV eğitim dostlarının başlattığı kampanyaya destek olmak için  web sayfası ziyaret edilebilir.

 

Yazar Öğretmenim Dergisi

Öğretmenim Dergisi

Diğer Haber

HARİKA ÇOCUKLAR YASASIYLA GELECEĞİN SANATÇILARINA YATIRIM YAPILMALI

Sanat, insanlığın en eski ve en değerli ifade biçimlerinden biridir. Ancak bir sanatçının yetişmesi, bu …