Spor Pazarlaması Programı’nda Yeni Dönem Başlıyor

Kadir Has Üniversitesi Spor Çalışmaları Merkezi tarafından bu yıl yedincisi düzenlenecek Spor Pazarlaması Sertifika Programı’nda yeni dönem dersleri 28 Eylül 2024’te başlıyor.

Kadir Has Üniversitesi çatısı altında 19 yıldır spor ve sosyal bilimler alanlarında eğitim programları, konferanslar ve semineler düzenleyen KHAS Spor Çalışmaları Merkezi, yeni akademik yılda da eğitimlerini sürdürüyor. Bugüne kadar 2 binin üzerinde mezun veren ve yüzlerce kişiye spor sektöründe çalışma ve staj imkanı sağlayan Spor Çalışmaları Merkezi’nin bu yıl yedincisi düzenlenecek Spor Pazarlaması Programı’nın burs sınavı başvuruları başladı. Sınava katılım zorunlu olmamakla birlikte burs olanaklarından yararlanmak isteyen katılımcılar 4 Eylül 2024 tarihine kadar sınav başvurularını yapabilecek. Doğrudan kayıt hakkının da mevcut olduğu Spor Pazarlaması Programı’nın kesin kayıt tarihleri 1-25 Eylül 2024 olarak belirlenirken, dersler 28 Eylül 2024’te başlayacak.

Spor pazarlaması alanında ulusal ve uluslararası kulüplerde, federasyonlarda ve özel şirketler bünyesinde kariyer yapmak isteyen veya hali hazırda bu alanda çalışıp hem bilgi birikimini hem de spor çevresini genişletmek isteyen herkese açık olan programda dersler yüz yüze eğitim modeliyle, Cumartesi günleri yapılacak ve 8 hafta boyunca devam edecek.

Program dahilinde verilecek eğitimin yanı sıra tüm katılımcılarla bire bir görüşmeler aracılığıyla kariyer planlaması yapılacak, iş ve staj bulma desteği verilecek

Yazar Öğretmenim Dergisi

Öğretmenim Dergisi

Diğer Haber

Eğitimde Verimlilik Alarm Veriyor

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından eğitim sektöründe değerlendirmeler başladı. TÜSİAV Eğitim Platformu …