Kadın mühendislik öğrencileri için burs başvuruları başladı!

Bulgurcu Vakfı’ndan mühendislik bölümünde okuyan 100 kız öğrenciye burs!

Günümüz yaşam koşullarında hayat öğrenciler için çok daha zorlu hale geldi. Her geçen gün artan enflasyon ve beraberinde gelen hayat pahalığı, tek kurumdan burs alarak geçinmeyi imkânsız kılarken, öğrenciler artık birkaç kuruma birden başvuru yaparak burs talep ediyor. Kadın mühendis adaylarının potansiyellerini ortaya çıkarmak ve eğitimlerine katkı sağlamak için önemli bir rol üstlenen Bulgurcu Vakfı, bu yıl toplamda 100 kız öğrenciye burs vererek, geçinmekte zorlanan öğrencilere destek oluyor. Bulgurcu Vakfı bursu için 15 Eylül tarihine kadar portal üzerinden başvuru yapılabiliyor.

Mühendislik alanında okuyan kız öğrencilere eğitim ve kariyer hayatlarında destek olma amacıyla faaliyet gösteren Bulgurcu Vakfı’nın 2024-2025 yılı burs başvuruları başladı.

10 ay boyunca ödemesi yapılacak olan burs için bu yıl 30 yeni öğrenci seçimi yapılacak. Devam eden öğrenci burslarıyla beraber toplamda 100 kız öğrenciye burs verecek olan vakıf, aylık ödeme miktarını 2 bin lira olarak belirledi.

Kadın mühendisleri hayatın her alanında var olduğunu görmek ve onları bu yolda desteklemek amacıyla kurulan Bulgurcu Vakfı bursu için 15 Eylül tarihine kadar, portal üzerinden başvuru yapılabiliyor.

Yazar Öğretmenim Dergisi

Öğretmenim Dergisi

Diğer Haber

DR. ORKAN KARACA ELEKTRONİK SİGARA PANDEMİSİ’NE KARŞI UYARIYOR

Tütün salgını tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de sağlığa, çevreye ve ekonomiye çok büyük zararlar …