GÜNEŞLİ LİMİT EĞİTİM KURUMLARI LGS BİRİNCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

 Güneşli Limit Eğitim Kurumları’ında öğrenim gören ve girdikleri LGS de tam puan yapabilme başarısına erişebilmiş öğrencilerini kurum sahibi Hüseyin Köroğlu ödüllendirdi.

        2020’den beri Güneşli Limit Eğitim Kurumları olarak eğitim-öğretim faaliyeti sunan kurumun sahibi Hüseyin Köroğlu kendi tabiri ile özel ve parlak olarak tanımladığı Yağız Adem Mildan ve Gülşen Baz isimli öğrencilerine LGS sınavında tam puan ile derece yaptıkları için kendi elleri ile madalyalarını taktı ve plaket sundu.

       Hüseyin Köroğlu LGS birincisi Güneş Baz ilgili olarak; “Güneş Baz son 2 senedir bizimle olan duruşu ve disiplini ile çok özel bir öğrencimizdir.” cümlesi ile anlatırken bir diğer birinci Yağız Adem Mildan  ile ilgili olarak da“Bir İmam Hatip Okulundan da şampiyon çıkabileceğini gösterip önyargıları yerler altına alan bir diğer özel öğrencimizdir.” Dedi.

      Hüseyin KöroğluGüneşli Limit Eğitim Kurumları ile daha birçok başarıya imza atmayı hedeflediğinin ısrarla altını çizdi. İşte ödül töreninden kameramıza yansıyanlar….

Yazar Öğretmenim Dergisi

Öğretmenim Dergisi

Diğer Haber

AŞIRI SICAK HAVALARDA ÇALIŞANLAR DİKKAT!

AŞIRI SICAK HAVA DALGASI GELİYOR SICAK HAVALARDA ÇALIŞANLAR DİKKAT! Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün son tahminlerine göre …