DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU YOLUNDA EĞİTİMCİ DOKUNUŞU

 

Okuyucularımızın hatırlayacağı gibi son sayımızda eğitim yöneticisi ve sosyolog Hami Koç beyle okullarda spor faaliyetlerinin önemi ve sporun gençlerimize faydalarından konuşmuş, ülkemizin en önemli sporcularından Mete Gazoz’u da konu etmiştik. Hami bey bu röportajda okullarda spor ve Mete ile alakalı çok enteresan bilgileri paylaşmıştı.

Biz biliyoruz ki başlangıçta Mete’nin bu başarısında ailesinden sonra en büyük desteği verenlerden biri eğitim yöneticisi Hami Koç ve ekibidir. Mete önceki rekorları, Avrupa ve Olimpiyat Şampiyonluklarını da taçlandırarak Dünya Şampiyonu olması ile beraber, okçuluk takımımız da takımı halinde dünya şampiyonu olmuştur. Bütün Türkiye’nin iftihar vesilesi olarak ve kamuoyu gündemine oturan bu haberle beraber, Mete’nin gelişmesinde emeği geçen başta babası Metin bey ve ailesine çok eskiden beri dergimizin yazarlarından olan Hami Koç bey ve eğitim kadrosuna ve diğer emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Yazar Öğretmenim Dergisi

Öğretmenim Dergisi

Diğer Haber

İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİNDE MEZUNİYET HEYECANI

istanbul Bilgi Üniversitesi’nin 2023 –2024 Akademik Yılı önlisans, lisans ve lisansüstü mezunları düzenlenen törenle diplomalarını …